Page d'accueil
  Salon virtuel de l'Agriculture et de l'Alimentaire
    Découvrez plus de 900 entreprises en quelques clics...
Info@sivaal.com       
Naamkaartje Titel : Comfortabele gebouwen zonder verwarming!
Société : Fiche de démonstration
Dominique Thyrion
12, Rue du cimetière
1350Orp Jauche
Belgique
Tel : ++.32.19.63.28.83 , Fax : ++.32.19.63.28.84
E-mail
http://www.agris.be
Fiche entreprise

Demonstratieprojecten, zowel woningen als kantoren, tonen momenteel dat dergelijke gebouwen ook in Vlaanderen geen utopie hoeven te zijn. Welke concepten en technieken kunnen hiertoe op kosten-efficiënte wijze worden ingezet? Om dit te illustreren organiseert Passiefhuis-Platform vzw een driedaagse passiefhuis-happening vol technische informatie.

Het symposium op vrijdag 24 oktober biedt up-to-date technisch-wetenschappelijke informatie aan voorschrijvers (bouwheren, bouwmaatschappijen, overheidsinstellingen..), intermediairen (architecten, studiebureaus, consultants, kennisinstellingen...) en bedrijven (bouw, bouwtechniek...). Doch ook de geïnteresseerde particulier en kandidaat-bouwer is van harte welkom.

Op zaterdag 25 oktober is iedereen welkom op de eerste passiefhuis-technologiebeurs in de voormalige kazerne Blairon te Turnhout (Europeion). Is een passiefhuis voor mij weggelegd? Welke technologie kan ik gebruiken in passiefhuizen? Wat zijn de laatste snufjes in energiezuinige bouwtechnologie? Hoe kan ik mijn gebouw beter ventileren, isoleren, luchtdicht maken? Naast de mogelijkheid om kennis te maken met producten en technologie, biedt de passiefhuis-technologiebeurs een forum van informatie, discussies en presentaties. Doorlopend zullen sprekers toelichting geven over hun passiefhuisproducten en -diensten. De toegang tot deze beurs is gratis!

Op zondag 26 oktober kan u aan den lijve ondervinden of passiefhuizen comfortabel zijn en hoe ze gebouwd werden. Bezoek gratis een passiefhuis te Waarloos, Heusden-Zolder of Heusden-Destelbergen in het kader van de open-huizen kijkdag van de Bond Beter Leefmilieu!

Deze happening wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap (IWT).

Inschrijven voor het symposium kan rechtstreeks via: http://www.seetool.be/sites/php/happening.php.

Meer info op www.passiefhuisplatform.be.